Kad je već mislio da joj nema spasa, pronašao kujicu pod ruševinama kuće

Foto: Facebook

KUĆA Jonathana Bylerra Danna bila je među onih 400 koje je poharao tornado u Illinoisu ove nedjelje, ali iznenađenje koje je otkrio dan nakon toga vratilo je osmijeh na njegovo lice.

Maggie, Jonathanova 11-godišnja kujica, otkrivena je živa ispod ruševina njegova doma, nakon što se već mislilo da nije preživjela katastrofu!

U trenutku kad se trebalo skloniti na sigurno ovaj je otac četvero djece želio Maggie povesti sa sobom i obitelji u podrum, ali ona, prestravljena, nije htjela napustiti svoju kućicu, prenosi Weather. Kad je obitelj napokon izašla iz skloništa, Jonathan je mislio da se najgore dogodilo, ali, kopajući po ruševinama idući dan, pronašao Maggie - ozlijeđenu, ali u stabilnom stanju.

Na Facebooku je uz njezinu fotografiju napisao: "Maggie je OK. Imala dislocirani kuk. Bila je zamotana u tepih koji se nalazio na drugom katu od onog na kojem smo je ostavili. Bila je zatrpana. Tako mi je drago da je još uvijek s nama!".

Nedugo nakon toga fotka je osvanula na Redditu, gdje su se korisnici počeli nuditi da financijski pomognu u Maggiejinu liječenju. Jako je brzo sakupljen novac koji pokriva troškove njezina liječenja, a ostatak je preusmjeren za druge životinje u klinici u kojoj je ona liječena.

 

Pročitajte više