Kad jednom vidite snimku zračnog seksa, teško ju je zaboraviti

Screenshot: HuffPost

ŠESTO po redu natjecanje u "zračnom seksu" doseglo je svoj vrhunac u New Yorku gdje se, već poprilično pijana skupina natjecatelja popela na pozornicu kako bi simulirali seks sa zamišljenim partnerima.

Oni koji još nisu čuli za zračni seks vjerojatno mogu pretpostaviti da je riječ o "sportu" nalik natjecanju u sviranju zračne gitare, ali puno zanimljivije i bizarnije.

"Air Sex Championship nije samo najbolji oblik zabave na svijetu već je riječ o nečem što poučava i inspirira. Ovo je slavljenje seksa. Vodite ljubav s nevidljivom osobom ili predmetom", rekao je Chris Trew, jedan od voditelja turneje.

Valja spomenuti i kako postoje samo dva pravila. Naime, svi orgazmi moraju biti simulirani i na pozornici u svakom trenutku mora biti još jedna zamišljena osoba.

U žiriju se nalaze stručnjaci, primjerice porno legenda Lisa Ann, koji ocjenjuju izvedbu, a publika je ta koja bira pobjednika.

Što god mislili o zračnom seksu, jedno je sigurno, kad jednom vidite snimku ovog bizarnog natjecanja, teško ju je izbaciti iz glave.

Pročitajte više