Kad se hrabre ruke slože: Putnici u zrakoplovu obračunali se s pijanim nasilnikom

Foto: Tumblr

PREKJUČERAŠNJI let s Islanda u New York za putnike zrakoplova bio je svakako vrlo pamtljivo iskustvo. Naime, jedan je prilično alkoholizirani putnik među ostalima počeo širiti paniku ponavljajući kako će se zrakoplov srušiti, a nakon toga pokušao je rukama ugušiti jednu ženu. To je za ostale bila kap koja je prelila čašu pa su ga svladali i svezali trakom oko njegovog sjedala.

Fotografiju je snimio putnik koji je želio ostati anoniman. Kasnije ju je proslijedio svom prijatelju Andyju Ellwoodu iz New Yorka, koji je fotografiju obuzdanog pijanog putnika objavio na Tumblru, prenosi Daily Mail.

"Postao je nasilan i cijela je situacija postajala dosta nezgodna. Ostali putnici su odlučili uzeti stvar u svoje ruke pa su ga svladali i svezali, a u tom je stanju ostao do kraja leta kad ga je preuzela policija", rekao je Ellwood. Potpredsjednik tvrtke IcelandAir, Guðjón Arngrímsson potvrdio je medijima kako se muškarac ponašao prijeteće i opasno u zrakoplovu, no fotografiju nije htio komentirati. Ipak, javni tužitelj u New Yorku neće podići optužnicu protiv muškarca, zbog toga što putnici koji su ga vezali ne žele vlastima pojasniti što se zapravo dogodilo u zrakoplovu.


 

Pročitajte više