"Kakav licemjer": Ugledni političar (i "feminist") uhvaćen kako mrtav pijan pipka striptizete

Screenshot: YouTube

BRITANSKI političar Maajid Nawaz trenutno se nalazi usred skandala nakon što je u medije dospjela snimka iz jednog striptiz kluba.

Naime, ovaj perspektivni kandidat za parlament koji se često u medijima zalagao za ženska prava i sebe nazivao "feministom", uhvaćen je kako na snimci neprestano pokušava dodirnuti striptizetu što je protivno pravilima strip kluba.

No, valja spomenuti i kako je Nawaz odnedavno u braku i ima jedno dijete.

Osoblje kluba tvrdi da je Nawaz tražio privatne plesove, ali i da su ga cijele večeri upozoravali zbog neprestanog pipkanja djevojaka.

"Bio je mrtav pijan i izbacivači su ga nekoliko puta upozoravali da će ga izbaciti ako ne prestane. Tražio je od djevojaka da ga diraju i on je dirao njih. Bio je uporan, tražio je njezin broj i pitao je želi li s njim na spoj", rekao je upravitelj kluba Jay Shah.

Inače, Nawaz je jedna od ključnih figura u muslimanskoj zajednici i vođa anti-ekstremističkih organizacija.

"Smatram se feministom. Ne trebate biti žena da biste se borili za prava žena", napisao je svojevremeno Nawaz, a konzervativni ga mediji upravo zbog ove izjave prozivaju jer smatraju da njegov odlazak u striptiz klubove nije u skladu s njegovim feminizmom.

Vlasnik kluba Abdul Malik, medijima je rekao da je želio da snimka dospije u medije kako bi ukazao na njegovo licemjerje: "Uvijek govori o religiji, predstavlja se kao feminist i obiteljski čovjek. Kakav licemjer. Posjetio je klub tijekom ramazana".

Nawazov glasnogovornik rekao je da političar demantira napise da je nedozvoljeno dodirivao plesačicu te da ga nitko nije upozoravao zbog ponašanja ili kršenja pravila.

Dodao je i da je snimka nastala tijekom njegove momačke večere.

Pročitajte više