Kako je voditelj tima reagirao na objavljivanje "najgoreg tweeta svih vremena"

Foto: Twitter

AMERIČKA avio kompanija US Airways doživjela popriličnu neugodnost na Twitteru nakon što je netko od zaposlenika tweetao pornografski sadržaj te se proteklih dana zbog tog gafa povlačila po svim svjetskim medijima.

Naime, nakon što se nezadovoljna putnica požalila zbog dugog čekanja, dobila je odgovor popraćen fotografijom gole žene u interakciji s modelom Boeinga 777, koja je na njihovom službenom profilu stajala gotovo pola sata.

A čovjek po imenu Joshua R. Hensler sad je stavljen pod povećalo, budući da je upravo on bio voditelj tima za društvene mreže u trenutku kad je "najgori tweet svih vremena", kako ga nazivaju mediji, objavljen. I iako javnosti još uvijek nije poznato tko je točno objavio fotografiju, Hensler je na svojem profilu na Facebooku napisao: "Svaki put kad netko kaže: 'Žao mi je, ja sam jednostavno takav', ono što stvarno misli je: 'Ja sam golemi šupak i nemam u planu postati bolja osoba'".

Ta je objava osvanula nekoliko sati nakon što je napisao: "Imao sam i boljih dana".

Medijima nije želio dati izjavu, ali Daily Mail piše da je glasnogovornik tvrtke kazao da Hensler nije imao veze sa spornim tweetom i da su njegove objave na Facebooku bile nevezane uz to. Osim toga poručili su da neće otpustiti zaposlenika koji je zabrljao jer je u pitanju bila "čista pogreška" i pokušaj da se "tweet označi kao neprimjeren".

Pročitajte više