Kakva "Žena, majka, kraljica": Charlie Sheen je frajer, otac, kralj i pobjednik!



GLUMAC Charlie Sheen iza sebe ima dugu tradiciju tulumarenja koja uključuje zgodne žene, alkohol, a ponekad i drogu. Da je Charlie ultimativni zabavljač, dokazuje i sama činjenica da tulumi kod njega znaju trajati i po nekoliko dana. Osim što je pozvan na sve bitne holivudske tulume, osim onih koje organizira produkcija "Dva i pol muškarca", Charlie je u društvu omiljen jer nema dlake na jeziku, a kad pretjera ili kad misli da je ipak pogriješio, Charlie će se i javno ispričati. Naravno, na svoj poseban način.

Čovjek koji paralelno vodi život glumca, seks ikone, internetske senzacije, oca i uzornog bivšeg supruga uz sve to stigne i voditi uzbudljiv društveni život. To je i sam potvrdio proteklog vikenda na dodjeli MTV Movie Awards 2012 kad je došao predstaviti dobitnika u kategoriji Instantni kultni klasik. Nakon što je vidio da nagrada ide filmu "Project X", Charlie je izjavio: "Ove godine nagrada ide filmu o tulumarenju, a to je tema o kojoj sam i sam više nego kvalificiran govoriti. Kad sam vidio ovaj film, pomislio sam kako je to napokon nešto što prikazuje točno ono što se događa u mojoj glavi 24 sata na dan".  Ipak, Charlie je u svojoj prošlosti snimio dosta uradaka u kojima je utjelovio likove s kojima dijeli mnoge osobine, a razlog tome je, ističe, što ima svestranu osobnost.



PARTIJANER I ŽENSKAROŠ


Od brojnih priča o tulumarenjima Charlieja Sheena, upamćena će svakako ostati ona kad je zaboravio na prostitutku u hotelu koju je nakon tri dana seksa ostavio vezanu za radijator. Također, prije dvadesetak godina bio je zaručen s Kelly Preston, ali nakon što ju je sačmaricom ustrijelio u rame u još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, ostavila ga je i udala se za Travoltu. Šest godina prije toga, Sheen je sa svojom srednjoškolskom ljubavi Paulom Profit dobio kći Cassandru Jade Estevez. Kasnije se ženio još dva puta.

Sheen je živio i s tri ljepotice istovremeno, tvrdio je kako jedna sama ne bi izdržala njegov tempo. Nakon tri dana alkoholiziranja i drogiranja, Charlie je ostao zadnji na vlastitom tulumu i završio u bolnici na infuziji - zbog iscrpljenosti. Jednom od brojnih prilika kad su ga roditelji odveli na
rehabilitaciju, Charlie je ostao trijezan točno 366 dana. Njegov cilj bio je izdržati godinu dana pa se dan kasnije napio se s Nicolasom Cageom.Nepoznat je točan broj njegovih rehabilitacija od alkohola i droge.

GLUMI PARTIJANERA ili GLUMI SEBE?


Charlie iza sebe ima listu filmskih i televizijskih uloga s kojima djeli brojne osobine. S likom iz "Dva i pol muškarca" dijeli čak i ime. Osim toga, ako usporedimo Sheena i Harpera često se briše granica između fikcije i stvarnosti - oba Charlieja vole lijepe žene, a one njih vole još više, u stanju su izlaziti s nekoliko njih odjednom, imaju izraženi smisao za humor, a izvrsno barataju i sarkazmom, imaju svoje momente "ludila" svakog dana, vole popiti, a idealan godišnji odmor im je otići u Las Vegas. Osim Harpera valja istaknuti i sličnosti s Budom Foxom i Rickyjem Vaughnom.

A fanovi s neizvješnoću čekaju i Charlieja Goodsona, lika iz njegove nove serije "Anger Management" kojemu su ovog puta uzrok svih životnih problema žene kojima je okružen, od vlastite psihijatrice pa do bivše supruge Jennifer te mlade kćeri Emme koja pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.


TRENDSETTER

Charlie je na "stupu srama" češće završio zbog toga kako izgleda (nakon tuluma) , a ne zbog toga što je na sebe odjenuo, Stoji mu sve, od odijela do trenirki, pa čak i kad nosi pomalo čudne košuljice ili havajke Charlieja modni urednici obožavaju. Njegovi "zaštitni znaci" kroz godine svakako su bili sunčane naočale i šešir - koji kombinira prikladno situacijama - od tuluma na crvenom tepihu do tuluma uz bazen.



OTAC


Charlie ima petero djece, osim Cassandre koju ima s Paulom Profit, dvije curice ima s Denise Richards, a blizance ima s Brooke Mueller. I sve ih jednako voli. Uvijek nađe vremena da s klincima i njihovim majkama ode na odmor. Voli ih voditi u tropske krajeve na krstarenje jer je veliki obožavatelj podvodnog ribolova. Charlie je zbog svoje djece čak i bivšim suprugama kupio vile u svom kvartu kako bi bio bliže djeci. Kad je Brooke Mueller uhićena i pritvorena zbog kršenja uvjetne kazne i drogiranja, Sheen se povukao iz medija na neko vrijeme i brinuo za djecu, a platio je i jamčevinu za bivšu suprugu.




POBJEDNIK


Čovjek koji na svom Twitter profilu ima preko 7 milijuna pratitelja, tijekom svoje karijere na toj društvenoj mreži nije objavio ni tisuću tweetova. Ipak, njegove slike koje bi objavio vrlo često bi završavale na stranicama raznih medija koje opčinjeno prate svaki njegov korak. Tako je i tijekom ovog vikenda osvanula fotka Russella Branda koji je prije dodjele MTV nagrada dugo čuvao mjesto Sheenu čekajući ga da dođe.

Sheen svoje tweetove voli potpisivati s "#Winning" jer drži da tko god je na njegovoj strani, nalazi se na pobjedničkoj strani, a upravo zahvaljujući društvenim mrežama uspio je oko sebe stvoriti cijeli kult ličnosti i spasiti svoju karijeru nakon debakla s "Dva i pol muškarca".

Pročitajte više