Kakve tajne kriju dnevnici Philipa Seymoura Hoffmana?

Foto: JLP

POLICIJA je pronašla dnevnike nedavno preminulog Philipa Seymoura Hoffmana, piše Huffington Post.

Zapisi u dnevnicima navodno otkrivaju u kakvom je stanju bio glumac prije svoje smrti. Neimenovani izvor rekao je NBC-ju kako je u  zapisima vidljiva Hoffmanova borba s osobnim demonima i njegovi pokušaji da se odvikne od droge.

Neki zapisi nisu čitki i vjerojatno su napisani kada je Hoffman bio pod utjecajem droge, a jedan dio zapisa datira iz razdoblja kada je glumac bio na odvikavanju 2013. godine.

Izvor tvrdi da je u dnevnicima otkriveno kako je glumac bio u ljubavnom trokutu sa svojom dugogodišnjom partnericom Mimi O'Donnell i novom ženom koju je upoznao nedugo prije smrti. To je bio jedan od razloga zašto se Mimi s njihovo troje djece nedavno odselila iz stana koji je dijelila s Hoffmanom.

Mimi se nadala kako će ga tako potaknuti da opet krene u borbu protiv droge. Hoffman je u dnevnicima napisao kako se srami toga što stalno izlazi van i pije, a bojao se kako će njegova ovisnost ubiti. Redovito je odlazio na sastanke anonimnih narkomana i pokušavao je ovisnost držati pod kontrolom.

Na veliku žalost svoje djece, obitelji, prijatelja i obožavatelja, u tome nije uspio.

Pročitajte više