Kevin Costner je zakon jer Kevina Costnera nije briga za ono što misle svi osim njega: "Vodeni svijet" je omiljen

Foto: Press

"VODENI SVIJET" Kevina Costnera smatra se jednim od najvećih flopova filmske industrije, a nije mu bila naklonjena ni kritika ni publika.

Štoviše, nije mu pomogao ni vremenski odmak.

I premda su kritike u vrijeme izlaska bile zaista pretjerane (kao što je to i inače slučaj u masovnim kritičarskim pljuvačinama), u najboljem se slučaju radi o lošem i preskupom filmu koji, unatoč nedostacima, ima simpatičnu trash crtu.

Tog je mišljenja i bloger Jeffrey Wells koji je svojevremeno pisao za EW, a 20 godina kasnije odlučio se ispričati Costneru i napisavši mu da, gledajući iz današnje perspektive, smatra kako je film daleko bolji nego se to moglo zaključiti iz filmskih kritika.

No, pokazalo se da Costner živi u svom svijetu. Svijetu u kojem svi vole 'Vodeni svijet'.

"Nema potrebe za sažaljenjem. Ne znam jeste li svjesni koliko je ovaj film omiljen diljem svijeta? Neki misle da je 'Vodeni svijet' moj najgori film. Nije. Mogao je proći bolje, ali uz sve svoje nedostatke, bio je to pravi užitak za mene", napisao je Costner i na kraju dodao: "Znate li koliko se truda ulaže u film? Da znate suzdržali biste se od pljuvanja sa sigurne udaljenosti. Lako je pljuvati kad ne znaš što smo sve radili da film snimimo".

Pročitajte više