KnockOut Snow Festival: Brkovi i Let 3 osvojili francuske Alpe, Frankie Headfors napravili "ljetni" party na snijegu

BRKOVI su osvojili francuske Alpe. Let3 je u ponedjeljak u francuskom Orcieresu, gdje boravi više od 2.000 mladih Hrvata, oduševio svojim nastupom u sklopu KnockOut Snow Festivala. Publika je pjevala u sav glas s neponovljivim riječkim bendom, koji je progovorio o misterioznom nestanku Francuza iz Francuske, novom albumu "Kurcem do vjere" te križu uočenom  na alpskim padinama, za kojeg su uvjereni da ga je ondje postavio sam Željko Kerum.

Frankie Headfors, poznati zagrebački DJ dvojac Viktor i Jurkii, znani i kao rezidenti najpoznatijeg zagrebačkog kluba Mansion te službenih after beach partyja u Papayi na Zrću, u utorak su se na više od 2.200 metara nadmorske visine pobrinuli za jedan od dosad najboljih apres ski partyja. Publika je jedino žalila što nije potrajalo duže - sunce je odlučilo zaći, Alpe se prebacile na "debelo zimske" temperature, a vučnica je odlučila da je radnom danu kraj. No, u partyjima u režiji ovog poznatog DJ dvojca moći ćete uživati diljem Europe u sklopu promotivnog Papaya toura (Belgija, Italija, Slovenija, Francuska...) te na apsolventskom putovanju na Zakintos u organizaciji Collegiuma.

Za večernju zabavu pobrinuo se poznati slovenski DJ i producent Mike Vale, tvorac velikog hita "Mysterious". Čekaju nas još, između ostalog, nastupi Connecta, Freemasonsa i Dubioze Kolektiva pa je dobra zabava u Orcieresu i narednih dana zagarantirana.

Pročitajte više