KnockOut Snow Festival zatvoren velikim Indexovim partijem uz DJ-a Lucu Montecchija

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium
Video: Mladen Đaković - Mlaggio

TREĆE izdanje KnockOut Snow Festivala, koji se u čak dva termina održavao u francuskim Alpama, završilo je velikim Indexovim partyjem uz DJ-a Lucu Montecchija.

Tijekom dva tjedna tisuće mladih iz Hrvatske uživali su u Orcieresu u snježnim radostima - od skijanja i vožnje snowboardom duž 100 kilometara staza, preko leta između snježnih vrhova tyroleanom i paraglajdinga, do vožnje saonicama koje vuku haskiji.


Kako je KnockOut Snow Festival skijaško-glazbeni spoj dobre zabave, predah od skijanja uzimalo se na vrućim apres ski partijima, a svaku večer se uživalo na nekom od odličnih koncerata.

Ove godine na KnockOut Snow Festivalu su nastupali The Shapeshifters (DJ Simon Marlin), Vanillaz (DJ Marc Bucca & DJ Miha Pajk), Frankie Headfors (DJ Jurki & DJ Viktor), DJ Luca Montecchi, Hladno pivo, Connect, Let 3, Goran Bare i Majke, Mandrili te DJ Petko.

Nakon Francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium Putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, "tamburaši u starkama" Mejaši, DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Pročitajte više