Kolike su šanse za ovo: Jedna novčanica od 20 eura skrivala je nevjerojatnu ljubavnu priču

Foto: Facebook

JEDNA je Irkinja, po imenu Denise O'Reilly, nedavno na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju novčanice od 20 eura koju je pronašla u svojoj torbici među ostalim novčanicama, a na kojoj je zapisana, kako se čini, ljubavna poruka. "Christy, ti si ono pravo, oduvijek. Pronađi me", stoji na novčanici, a u potpisu je osoba po imenu Megan.

Found this is my Purse this morning!!! Ah Christy She 󾬐s you!!!!! Go get ur girl!!!!! Come on people and share!!!

Posted by Denise O'Reilly on Sunday, 23 August 2015

Nakon što je objava na Facebooku podijeljena više od 15000 puta, javio se čovjek koji tvrdi da je on taj Christy kojem je upućena poruka.

"Megan je ime moje bivše cure, odnosno, ime koje sam joj ja dao. Bili smo zajedno godinu i pol dana. Kako se inače bavim glazbom, dok smo izlazili napisao sam joj pjesmu, koja se je upravo tako zvala - "Ti si ono pravo, oduvijek". Međutim, uskoro smo nakon toga prekinuli, ona je upoznala nekog drugog, a sada sam naletio na Facebooku na ovu fotografiju. Odmah sam znao da je ona", objašnjava Christy Leech u intervjuu za Today fm.

Christy navodi da ju je nakon što je vidio poruku na Facebooku nazvao, a ona mu je potvrdila da je zaista ona napisala tu poruku. "Rekla mi je da je to napisala prije nekih šest mjeseci. Bila je na jednoj mojoj svirci. Nisam imao pojma da je tamo. Nadala se da će ta novčanica, kojom je platila upad na koncert, nekako doći do mene. Međutim, do se nije dogodilo. Barem ne tako, ni tada. Ona je, pak, mislila da sam ja vjerojatno vidio poruku, ali da sam ju ignorirao. No, očito je bilo suđeno da poruka dođe do mene. Sad smo ponovno u kontaktu, kaže Christy, te dodaje: "No, situacija je sada poprilično drugačija, stvari više nisu kakve su bile".

 

 

Pročitajte više