Kontroverzna Instagram senzacija ponovno šokira: Ja sam živući dokaz da u trudnoći ne morate postati kit

Foto: Instagram

KAD IZJAVITE "ja sam živući dokaz da u trudnoći ne morate postati kit", budite sigurni da ćete naići na kritike ostalih majki koje će u vašoj izjavi pronaći nešto uvredljivo ili zabrinjavajuće.

Instagram senzacija Loni Jane Anthony (25) ne brine o mišljenju novih mama, a mlada Australka tvrdi da joj je specifična dijeta pomogla da trudnoću prebrodi bez debljanja.

Tajna je u posebnoj dijeti koja se bazirala uglavnom na 20 banana dnevno zbog čega su je mnogi kritizirali i govorili da zbog vlastite taštine ugrožava zdravlje djeteta.

"Tijekom trudnoće nabila sam 17 kila, ali uglavnom se radilo o bebi i tekućini. Dva dana nakon poroda izgubila sam 10 kilograma, a ostalo ću riješiti jogom i vožnjom bicikla", rekla je tvrdeći da je cijelo vrijeme trudnoće bila izuzetno zdrava.

Uz sve to dodaje i da njezin dječačić Rowdy Nash "jede kao stroj", da raste, puno spava i sretan je. No, neki su je kritizirali jer tvrdi će ga odmalena prebaciti na vegansku prehranu i dopustiti mu da izabere vlastiti put tek kad odraste.

Još prošle godine, nutricionistica Shona Wilkinson zaključila je da njezina dijeta nije nešto što bi preporučila ženama u trudnoći te da je izbacivanje proteina i masnoća u najmanju ruku zabrinjavajuće.

Pročitajte više