Kontroverzni spot Renmana: Kako purgeri vide Dalmatince ili spuštanje Dječacima?

Screenshot: YouTube

NAKON šesnaest godina zagrebački reper Renman kojeg se najbolje sjećamo po hitu "Nemreš bilivit" odlučio se vratiti na glazbenu scenu.

Novi je album u pripremi, a najavni single "Ja sam se rol s tim" već je na društvenim mrežama izazvao određene komentare, pa tako neki pišu: "Ovako purgeri vide Dalmatince."

Osim Rennmana u spotu za spomenutu pjesmu pojavljuju se Rene Bitorajac, Mario Petreković, Hrvoje Šalković, Kristijan Beluhan i Tomislav Tržan.

Da će mu nova pjesma izazvati podijeljene reakcije bio je svjestan i sam Renman.

"Nakon što je album u potpunosti završen, sjeli su za stol svi producenti albuma, gosti i ja. Zajedno smo se složili da je ova stvar jedina stvar na albumu koja nakon toliko godina može privući pozornost mase, ukoliko ima pripadajući video, kao što ima ova. Postoji pet-šest pjesama koje su bolje od ove, ali nijedna nije sposobna ovako nešto napraviti. Dokaz tome je pjesma "New York" s Kristijanom Beluhanom, koja je u tri mjeseca koliko je na YouTubeu pogledana tek nešto više od tisuću puta. Kad pjesma 'Ja sam se rol s tim' ne bi imala spot i kad bi je netko slušao nakon izlaska albuma pojavili bi se komentari u stilu: 'Gle debila, repa nešto na dalmatinskom, vrijedno spomena nije, aj bog'. Stvar je apsolutno adekvatna da bude single, to je čisti šoubiznis", rekao nam je Renmen.

Neki također komentiraju i kako Renman ovim spotom "dissa" Dječake.

Pročitajte više