Kourtney Kardashian pokazala svoje golo trudničko tijelo

Foto: DuJour

POPULARNA starleta Kim Kardashian nedavno je pozirala gola za magazin Paper, a sada je isto učinila i njena sestra Kourtney Kardashian, pokazavši golo trudničko tijelo na naslovnici digitalnog izdanja časopisa DuJour.

Kourtney koja je ušla u deveti mjesec trudnoće, svoje je grudi prekrila rukama te je do posebnog izražaja došao njen trudnički trbuh.

"Ovo nije prvi put da sam dokumentirala svoju trudnoću. Kada sam bila trudna s prvim djetetom, sinom Masonom, doslovce sam u posljednji trenutak odlučila fotografirati i to iz vlastitog užitka. Danas tu fotografiju možete naći u kući moje majke. Ovog puta u pitanju je bilo profesionalno snimanje i svima se svidjelo koliko sam bila opuštena, hodajući po setu gola i trudna bez osjećaja neugode", kazala je Kourtney u intervjuu za DuJour.

Reality zvijezda koja već ima kćer i sina sa suprugom Scottom Disickom, otkrila je da se osjeća ugodno u vlastitoj koži: "Golotinja nije nešto čega bi se trebali sramiti. Ja se ne sramim svog tijela i smatram da sam u svom najboljem izdanju upravo kada sam trudna. To je tako divan osjećaj, a transformacija kroz koju vaše tijelo prolazi tijekom trudnoće je posve čudesna. Doista
se osjećam prelijepom".

Kourtney tvrdi kako ne mari za tuđa mišljenja, a također je otkrila kako se vjerojatno ne bi fotografirala u golišavom izdanju da nije trudna: "Iskreno, sumnjam da bih se ikad fotografirala na ovakav način da nisam trudna. Ove fotografije slave moje trudničko tijelo i tu su da zabilježe čudo života koje se nalazi u meni. To je jedna divna uspomena za moju djecu kada budu malo starija".

Pročitajte više