Lagala je da je gluhonijema da bi zadržala dečka

Screenshot: Oxygen

KONOBARICA iz aljaškog grada Kodiaka bila je u devetomjesečnoj vezi s dečkom, tijekom koje mu je cijelo vrijeme lagala da je gluhonijema.

Djevojka poznata samo pod imenom Tina, na prvi se pogled zaljubila u ribara Chrisa, kako kaže, kad ga je prvi put vidjela "sve je bilo kao u nekom filmu".

Chris ju je prvi put primijetio dok je radila za šankom te je odmah krenuo prema njoj. Ona se pritom "zaledila i šokirala", a kada joj se obratio, iz nekog još nepoznatog razloga, rekla mu je
da je gluhonijema, prenosi Huffington Post.

"Kada sam ga vidjela kako mi prilazi, ukočila sam se i rekla mu da sam gluhonijema. On me je samo čudno pogledao, uhvatio za ramena i povikao: 'Moje ime je Chris'", otkrila je Tina i potom dodala: "Zatim se okrenuo prema svojim prijateljima i rekao 'ova gluha cura je prezgodna'".

Njihova veza prerasla je u "veliku ljubav", ali su uglavnom komunicirali putem SMS poruka, jer je Chris proveo nekoliko mjeseci na moru, ribareći.

To joj je donekle olakšalo daljnje pretvaranje, ali je ipak otkrila da je bilo jako zamorno paziti na sve te detalje, zbog kojih ju je on mogao razotkriti.

"Ako vrata zalupe, ne smiješ pogledati, ako pas zalaje, ne smiješ se osvrtati", objasnila je.

Ipak, kako kaže, sve se isplatilo zbog njihovih avantura pod plahtama. "Seks je bio odličan, tijekom njega sam bila glasna koliko sam željela", otkrila je Tina.

Njena priča dio je nove TV serije "My Crazy Love", koja ća svoju premijeru doživjeti sutra na Oxygenu.

Pročitajte više