Lars von Trier: "Nymphomaniac" će u dva dijela prikazati seksualni život žene



NAJPOZNATIJI provokator filmske industrije Lars von Trier priprema novi film u kojem namjerava prikazati seksualni razvoj žene od rođenja do 50. godine. Glavnu ulogu u filmu "Nymphomaniac" trebala bi odigrati Charlotte Gainsbourg.

Producenti su se odlučili na snimanje filma u dva dijela jer redatelj želi pokriti prilično veliki vremenski period, pa će prvi dio opisati djetinjstvo i adolescenciju, dok će se drugi dio pozabaviti zrelijom dobi glavne junakinje.

Prva kontroverza koju će Lars von Trier izazvati, i to ne samo u filmskom svijetu, je istraživanje seksualnog života djeteta, a ništa manje medijima nije zanimljiva najava softcore i hardcore verzije filma.

"Snimit ćemo dva filma. Bit će to veliki projekt i osobno se nadam da bi mogao biti završen do Cannesa iduće godine jer ćemo istovremeno snimati i montirati oba filma. Za svjetsku distribuciju namijenjena je blaža verzija, dok ćemo za hardcore verziju i eksplicitne scene najvjerojatnije koristiti dvojnike", najavio je producent Peter Aalbæk Jensen za slashfilm.com.

Pročitajte više