Last minute ponuda za nezaboravni doček Nove Godine u Spa & Sport Resortu Sveti Martin

Foto: Press

OSIGURAJTE mjesto na najboljem dočeku Nove Godine koji se u Spa & Sport Resortu Sveti Martin već tradicionalno organizira na čak pet lokacija. Zasigurno najbolje cijene dočeka praćene izvrsnim novogodišnjim programom i gastronomskim delicijama nikako ne smijete zanemariti, jer ekipa iz Toplica Sveti Martin angažirala se i potrudila da zaista sve bude kako treba!

Mladi i stariji, oni željni svečanih domjenaka ili ludih tuluma, pa čak i oni koji Novu Godinu žele dočekati u kupaćem kostimu - svi su dobrodošli! Doček se organizira na čak pet lokacija unutar Resorta, a mjesta ima još malo!

Zvijezda večeri svakako će biti Davor Dretar Drele koji će goste zabavljati u Restoranu Vučkovec, a uz njega, tu su i brojni drugi bendovi koji će nastupati na još četiri lokacije i to u Restoranu Mira, kongresnoj dvorani Mura, Irskom Pubu i naravno, na zatvorenim bazenima - s već spomenutim dress codeom, kupaćem kostimu!

Kako bi cijela večer svima ostala u još ljepšem sjećanju, Toplice Sveti Martin organizirati će i noćno puštanje lampiona, a kada više od 500 lampiona poleti prema zvjezdanom nebu, to je zasigurno sjećanje koje ćete pamtiti cijeli život! (Puštanje lampiona se organizira na dočeku u Restoranu Vučkovec, Irskom Pubu Potkova, Kongresnoj dvorani Mura i Restoranu Martin)

Bilo koji novogodišnji paket smještaja odabrali, u cijenu je već uračunata novogodišnja večera i svečani doček Nove Godine, a dan nakon lude noći, za sve koji su smješteni u Hotelu Spa Golfer 4* osigurani je i bogati brunch! 



Kako ni najmlađi ne bi ostali zakinuti, za njih je pripremljeni bogati animacijski program koji je osmislila tvrtka Exalto iz Zagreba, jedna od najboljih event management tvrtki u regiji. Exalto se je pobrinuo da mame i tate imaju dovoljno slobodnog vremena za sebe dok su im djeca u dobrim rukama! Pogledajte program koji su Toplice Sveti Martin i Exalto pripremili za vas ovdje.

Za one koji žele novu godinu provesti u potpuno relaksirajućem stanju, tu je bogati Wellness centar koji se nalazi u sklopu hotela, a saune poput finske i rimske te više od 30 različitih vrsta masaža zadovoljit će i one najzahtjevnije. Preporuka kuće je svakako masaža Sveti Martin koja pomoću kapljice vina, osim nepcu godi i vašoj koži! Kako bi prvi dan u novoj godini proveli bez mamurluka, svakako preporučujemo i Antistres Akupresurnu masažu glave za olakšavanje od boli i trenutni oporavak.

Više informacija potražite na www.spa-sport.hr, nazovite na 040/371 111 ili pošaljite upit na info@spa-sport.hr.

Pročitajte više