Latino perverznjak: William Levy ženama pokazuje snimke seksa s drugim ljubavnicama?

WILLIAM Levy glumac je koji ima sve: super izgled, novac i slavu, a sudeći prema novim glasinama, i bolesnu maštu. Premda ima na tisuće obožavateljica koje bi dale sve da ih samo pogleda, zgodni William očito obožava igru udvaranja, no osim cvijeća i slatkih riječi, on ima još jednu neobičnu taktiku - pokazivanje videa u kojima se seksa sa drugim ženama!

Kako navodi portal Celebslam, plavokosi glumac često u igri zavođenja iz džepa vadi svoj mobitel i svojim odabranicama pokazuje snimke seksa koje je zabilježio.

Ovu priču ispričala je starleta Grace Roubidoux koja se s Levyjem u takvoj situaciji nedavno našla: "Pričali smo i onda mi je odjednom počeo pokazivati snimke na kojima vodi ljubav s drugim ženama. Upitao me jesam li zainteresirana da i ja to napravim s njim. Nisam znala što da kažem.", izjavila je zgodna glumica za In Touch.

Premda Grace nije pristala snimiti seks video, William je nastavio sa zavođenjem te su se uskoro našli u krevetu. "Bilo je magično", izjavila je Grace. Možda Levyjeva taktika ipak pali?

Pročitajte više