Lepa Brena: Čim sam osjetila da ne mogu pomaknuti lakat, shvatila sam što se događa

Foto: Facebook

LEPA BRENA jutros je nakon doručka nezgodno pala niz stepenice i slomila lakat.

To se dogodilo u njezinom apartmanu na Zlatiboru gdje je s obitelji i najbližim prijateljima boravila tijekom novogodišnjih praznika. Odmah nakon nezgode, suprug Slobodan Živojinović vozi je put Beograda gdje će u bolnici tijekom dana biti hospitalizirana i vjerojatno opet operirana.

Zbog ozljede morala je otkazati koncerte koji su bili predviđeni za ovaj tjedan.

Pjevačica je otkrila okolnosti svoje nesreće, kazavši: "U trenutku dok sam silazila niz stepenice mog apartmana na Zlatiboru, u jednoj ruci sam nosila torbu i šalicu za kavu. Pri dnu stepenica sam se poskliznula i poletjela naočigled svoje obitelji i prijatelja. Čim sam osjetila da ne mogu pomaknuti lakat, shvatila sam što se događa. Da mi se, nažalost, ponavila situacija od ovog ljeta. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i liječnik me obradovao kazavši mi da ne moram na operaciju i da ću ovaj put proći samo sa gipsom.  Žao mi je što se sve ovo događa pred nastupe i što se neću moći družiti s fanovima u Živinicama i Travniku u Bosni i Hercegovini gdje smo ovih dana trebali odraditi sjajne koncerte. Sada sam na lijekovima i do daljnjega odmaram".

Podsjećamo, pjevačica je u kolovozu prošle godine doživjela nezgodu tijekom odmora u Hrvatskoj, a tada je pala i slomila obje ruke. Uslijedila je kirurška intervencija u Lovranu, koja je prošla u najboljem redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.