Lepa Brena za Index: Došla sam jesti zagrebačke štrukle, piti hrvatska vina i dokazati da sam Kraljica Balkana!

Video: Damir Horvatović

BROJNA svita i još veća strka, prati Lepu Brenu gdje god se pojavi ovih dana u Zagrebu: Konvoj automobila u pratnji njenog terenca, zaštitari, blicevi i kamere, te razdragani obožavatelji, od kojih su neki potegnuli čak iz Češke.

Svi bi htjeli komadić Brene, koja sve to stoički i profesionalno trpi


Kratki razgovor s Brenom pred njen večerašnji koncert u klubu Shamballa, planirali smo napraviti na večeri u srijedu. Ali, od toga nije bilo ništa, jer smo dolaskom u restoran, svjedočili histeriji koja je nastala pojavom prve i jedine prave ženske estradne superzvijezde na ovim prostorima.

Deseci ljudi gurali su se u redu i pred njom, kako bi se fotografirali zajedno s Brenom. Iako je gužva u jednom trenutku postala nepodnošljiva, a zraka za disanje praktički nestalo, moramo priznati da nitko od obožavatelja nije ostao prikraćen ne samo za fotografiju, nego ni "čašicu razgovora".

Brena u klubu: Intimni koncert stadionske superzvijezde


Stoga smo blic-intervju, u kojem Brena govori zašto je za ovaj posjet Zagrebu odabrala za za nju neobični, klupski prostor, kao i zbog čega uvijek voli doći u glavni grad Hrvatske, upriličili u frizerskom salonu. Naravno, i tamo opet ista priča oko Brene: Gužva, blicevi, kamere, vrućina...

Pročitajte više