Lice s naslovnice StoryBooka, Indira Vladić: “Ovo sam prava ja”

Foto: Press

ČAROBAN ambijent Institut Parfumeur Flores bio je premalen za sve goste koji su osim četvrte obljetnice Instituta došli proslaviti i treću obljetnicu časopisa StoryBook koju je obilježio novi broj, čiju naslovnicu ovaj put krasi pjevačica Indira Vladić.

"Ovo je bilo zaista nezaboravno iskustvo. Snimanje je trajalo sedam sati, ali to nisam osjetila ni u jednom trenutku jer sam bila okružena vrhunskim profesionalcima. Ovo sam prava ja, i što se samog stylinga tiče, ali i po pitanju razgovora koji sam vodila s velikom prijateljicom Vedranom, koja si je dala truda i ušla u dubinu mojih misli te iz mene izvukla ono najiskrenije" izjavila je pjevačica Indira Vladić, lice s naslovnice novog StoryBooka, koji je u prodaji od 29. studenoga.

Na predivnom "coveru" i iskrenom i zanimljivom intervjuu Indiri je među prvima čestitala spisateljica i kolumnistica StoryBooka, Jelena Popović Volarić.

Obljetnice Floresa i StoryBooka, te promociju časopisa, nikako nije željela propustiti ni spisateljica i kolumnistica StoryBooka, Milana Vlaović koja je zbog tog svog angažmana vrlo sretna.

U Institut Parfumeur Flores stigle su i glumice Ana Majhenić i Nataša Janjić i to sa svojim ljubimcima, psićima Mifi i Uškom koje su udomile. Došla je i bivša voditeljica te supruga bivšeg rukometaša Mirze Džombe, Belma Džomba, potom Ensar Berber koji je prvi put nakon iznenadne smrti oca, velikog umjetnika Mersada Berbera došao na jedno društveno događanje.

Stigla je i lijepa kolumnistica StoryBooka te supruga kapetana nogometne reprezentacije Darija Srne, Mirela Forić, potom modni kritičar i kolumnist Nenad Korkut, baš kao i novinar te kolumnist Booka, Romano Bolković. Ovaj događaj nije propustio ni stilist Marko Grubnić, te dizajner nakita Dean D., te mnogi drugi.

Više pogledajte ovdje.

Pročitajte više