Lijepe, bogate, bahate i imaju vezu: Upoznajte srpske "državne starlete"

Foto: Facebook/Instagram

"MLADE su, atraktivne, imaju diplome privatnih fakulteta i sve su primljene u Ministarstvo vanjskih poslova uz urgiranje političara", piše Blic prije nekoliko dana u članku koji se bavi tzv. "državnim starletama".

Svim djevojkama zajedničko je to da dolaze iz bogatih obitelji, bliske su s ljudima na utjecajnim položajima, vole skupe automobile, egzotična putovanja i odjeću s markom.

Novinarka Blica u šali dodaje i da bi to mogli biti "kriteriji za posao u ministarstvu" tijekom vladavine ministra Ivana Mrkića.

Izvori iz Ministarstva opisuju i kako je izgledao njihov posao preko veze: "Dolazile bi u 11, ostajala dva sata i odlazile kući. Nevena Lojović bila je čest gost u kabinetu ministra Mrkića. Uvijek je nosila skup nakit i odjeću i torbe od po nekoliko tisuća eura".

Kada bi Nevenu pitali kako je došla do posla, kolegama bi odgovorila da je "njezin tata poznati zlatar". No, puno važnije je bilo to da je tata prijatelj Tomislava Nikolića, a zanimljiv detalj je i to da bi zaposlenicima ministarstva davala popust ako bi kupovali u njezinoj zlatarnici.

Tomislav Nikolić bio je veza i u slučaju Marije Grujić.

"Marija je pričala da je njezin dečko poznati skijaš i da radi nešto s Nikolićem kao i da je preko veze stigla u MVP", govori izvor.

Vanja Hadžović je pak u MVP došla po preporuci Branka Ružića iz SPS-a, a Dušica Jevđenović nedavno se našla u središtu skandala kada je suzavcem napala policajce i nakon toga se pozvala na diplomatsku putovnicu. Bila je bahata i urlala da je ona savjetnica u ministarstvu., a oni koji je poznaju tvrde da je "raskalašena i nasilna".

1. Marija Grujić

- Završila "Megatrend" i bez iskustva došla u MSP
- Njen zaručnik je navodno blizak Predsjedništvu i Tomislavu Nikoliću
- Slikala se za muške časopise
- Prijateljica s Nevenom Ljubić Lojović

2. Dušica Jevđenović



- Ima diplomatsku putovnicu
- Ljubitelj oružja i skupih automobila
- Raskalašan život, bogati ljubavnik
- Napala policajce tvrdeći da je savjetnica u MVP

3. Vanja Hadžović

- U MVP je došla na preporuku Branka Ružića
- Bila potpredsjednica omladine SPS u Zemunu
- Završila "Megatrend"
- Poznata po obnaženim snimcima na internetu

4. Nevena Ljubić Lojović

- Završila "Akademiju lepih umetnosti"
- Otac poznati zlatar, a ona vlasnica zlatare "Spenderella"
- Otac je prijatelj Tomislava Nikolića
- Nosi torbice vrijedne tisuće eura

Pročitajte više