Ljepotice za Bajagu: Tanja Dragović i Fani Stipković pokazale duge noge, Severina u šarenom izdanju

Foto: Damjan Tadić/Cropix

MOMČILO BAJAGIĆ BAJAGA ove je subote ponovo nastupio pred zagrebačkom publikom.

Ovaj put u Zagrebu ga je dočekala puna Šalata, koja se cijelu noć orila od zbornog pjevanja najvećih Bajaginih hitova, a još jedan njegov nastup nisu mogle propustiti niti brojne domaće zvijezde, poglavito ljepotice.

U publici su tako snimljene Renata Sopek, Severina u društvu Loše iz Plavog orkestra te Fani Stipković i Tanja Dragović koje su za ovu prigodu odlučile pokazati svoje duge noge.

Bajaga i Instruktori publiku su zabavljali puna dva i pol sata, a u tom su vremenu odsvirali gotovo 30 pjesama uključujući cijeli niz hitova i pjesama s aktualnog albuma "Daljina, dim i prašina".
U tome su im pomogli i prijatelji, Saša Lošić iz Plavog orkestra koji je s Bajagom izveo pjesmu "A ti se nećeš vratiti" iz serije "Vratiće se rode", s kojom je povezan i Srđan Žika Todorović, jedan od glavnih glumaca te serije, nekada bubnjar kultne skupine Ekatarina Velika, koji je za bubnjevima odsvirao pjesmu "Život je nekad siv nekad žut".

Nakon tri bisa, koncert je završio uz pjesmu "XX vek" i grande finale te pjesme, uz poznate stihove legendarne pjesme The Beatlesa "All You Need Is Love".
 

Pročitajte više