"Lord Aleem" ima 18 godina, dane provodi hvaleći se skupim autima i ne mari baš za prometne propise

Foto: Instagram, Facebook

18-GODIŠNJI Aleem Iqbal kažnjen je s 95 funti zbog korištenja mobitela za vrijeme vožnje svog 300.000 funti vrijednog Rolls Roycea, piše Daily Mail.

Njegov otac bavi se iznajmljivanjem luksuznih automobila poput Bentleya, Rolls Roycea, Lamborghinija i Ferrarija, no Aleem je upravljao vlastitim Rolls Royce Phantomom kada je viđen kako telefonira.

Mladi "Lord Aleem", kako sam sebe naziva, nerijetko se hvali svojim bogatstvom objavljujući slike vlastitih automobila na društvenim mrežama i to redom Instagramu, Facebooku, YouTubeu... Na njegovom Twitteru jasno stoji poruka: "Ferrari kupuješ kad želiš biti netko, Lamborghini kupuješ kad jesi netko".



S obzirom na to da je pokraj jedne svoje fotografije napisao kako mu je jedan od problema u životu "odabrati koje boje Lamborghini Aventadora danas voziti", teško je pomisliti kako će ga kazna od 95 funti natjerati na poštivanje zakona.

Saleem Iqbal tvrdi kako je njegovom sinu tek 18 godina te je počinio "običnu pogrešku". "To se moglo dogoditi vama, meni ili bilo kome. On je mladić, naučit će s vremenom", dodao je.

Pročitajte više