Lorencin ponovno duhovit: Kako opasno? Ja se kupam u toplesu i nitko mi ništa nije napravio

Screenshot: YouTube

NAKON što je Travel Channel objavio popis stvari koje turisti ne bi smjeli raditi u Hrvatskoj ako se ne žele dovesti u neugodnu situaciju, jedna od stavki s te liste zapela je za oko i ministru turizma, Darku Lorencinu.

On se, naime, u Novom danu osvrnuo na jedan od tih naputaka koji se tiče kupanja u toplesu, a u kojem stoji: "Mnoge turistkinje kupaju se u toplesu na plažama na sjeveru i centralnom dijelu obale, postoje čak i nudističke plaže koje su posebno ograđene, ali možda ćete morati biti diskretniji na jugu gdje su vrijednosti konzervativnije. A ako se nađete na Vrbniku, morate znati da je to rodno mjesto mnogih hrvatskih biskupa i vrlo religiozna zajednica, pa zadržite odjeću na sebi".

Resorni je ministar opovrgnuo da se tu radi o nekavoj opasnosti, a da eventualne inozemne kupačice uvjeri da je toples u Hrvatskoj dobrodošao, stvar je argumentirao i osobnim iskustvom. "Kako opasno? Ja se kupam u toplesu i nitko mi ništa nije napravio", rekao je Lorencin koji je i inače poznat po duhovitim interpretacijama aktualnih događanja, kao onomad u slučaju s "ličkim hamburgerom".

 

Pročitajte više