Lovac na novac: Bila je s više od 100 milijunaša, a za sebe tvrdi da nije sponzoruša

Foto: Instagram

NADIA ESSEX je djevojka iz londonskog Chelsea, koja je odrasla u bogatoj obitelji. Nakon što su njeni roditelji '90-ih bankrotirali, njen se život promijenio iz temelja.

S obzirom na to da se od djetinjstva navikla na luksuz, prizor njene majke koja zbraja posljednji novac koji su imali u kući da bi joj kupila školsku knjigu bio joj je pretežak. Tada je odlučila da takav život nije za nju i posvetila se svojoj misiji traženja bogatog muškarca koji će joj omogućiti život na visokoj nozi.

"Dosta mi je frajera bez love. Poštujem sebe i želim lijepe stvari", tvrdi Nadia.

Ističe da nije tip osobe koji se zadovoljava osrednjim stvarima, već želi i zaslužuje samo najbolje.

A da pronaći pravog milijunaša nije lak posao, dokazuje njen primjer. Dosad je bila u vezi s više od stotinu njih, no nijedan nije bio pravi. Ističe da vrijeme koje je provela s njima nije uzalud potrošeno, jer je sa svojim dečkima bogatašima proputovala cijeli svijet i prikupila kolekciju skupocjenih darova, piše Daily Beast.

Pronaći novog bogataša nije joj nikakav problem, jer tvrdi da je s vremenom usavršila trikove i zna gdje ih može pronaći.

"Milijunaše nećete pronaći u lokalnom kafiću, morate znati za sva lijepa mjesta u Londonu. Što se tiče izgleda, morate se odjenuti adekvatno. Nikako ne smijete previše pokazivati grudi ili noge, morate biti profinjene", savjetuje iskusna Nadia.

Tvrdi da ona nije sponzoruša, već žena koja zna što želi i može imati sve.

"Da tražim samo novac, odavno bih se udala i nosila dijamant milijunaša koji me uopće ne privlači. Nisam se udala zato što uz novac tražim i ljubav, bajku, leptiriće u trbuhu", otkriva ova prava romantičarka.

Kad su je novinari pitali što bi napravila da vidi zgodnog mehaničara, zbog kojeg bi joj srce zaigralo, Nadia je odlučno rekla da nema šanse da bi se dogodila bilo kakva ljubav, a siromašni ljepotan bi vrlo brzo bio zaboravljen,

"Volim da su moji muškarci bogati i da privlače pažnju gdje god se pojave", istaknula je. 

Pročitajte više