Ludi ili ludo hrabri (i zaljubljeni): Vratolomije ovog para sledit će vam krv u žilama

Foto: Instagram

LEONARDO PEREIRA priznao je da ga je bilo strah kad je prvi put u životu odlučio visjeti s 844 metara visoke litice Pedra da Gavea u Brazilu.

"Prvi put me je bilo malo strah", kazao je za ABC News. "Samo sam sjedio, ali idući put sam već visio i nagovorio Victoriju da napravi istu stvar", dodao je.

23-godišnji Pereira svoju je djevojku Victoriju Nader (18) upoznao na penjanju po stijenama u Rio de Janeiru. Štoviše, jedan od prvih spojeva bio im je penjanje na vrh Pedre da Gavea. "Malo ju je bilo strah da tamo sjedne, ali je rekla 'Nema problema'", ispričao je Pereira.

Njih dvoje za sebe kažu da su izrazito željni avanture, a dosad su na svojim putovanjima već napravili nekoliko iznimno pustolovnih pothvata: spuštali su se niz 70-metarsku zgradu, penjali se na gotovo 3000 metara visoku planinu Pico da Bandeira i, naravno, visili s ruba Pedre da Gavea, jedna od najviših planina smještenih odmah iznad oceana.

Njihova putovanja privukla su puno sljedbenika na Instagramu, a među toliko ljudi ima i onih koji vjeruju da su njihove fotke fotošopirane. Pereira ih uvjerava da svaka fotografija prikazuje točno ono što se i dogodilo. "Nema užeta, samo moja ruka i vjera u sebe. Mi volimo živjeti na rubu, zbog toga se osjećamo živima i pomičemo vlastite granice", kazao je i dodao: "Volimo adrenalin i avanturu, ne može nas zaustaviti ni vrijeme ni okolina. Svaki dan nas netko nazove ludima, ali ja ne mislim da je to nešto loše. Ima jedan citat koji me inspirira: 'Ako misliš da je avantura opasna, probaj rutinu, ona je ubojita'".

Za kraj je poručio da su njegova i Naderina nova pustolovina afrički safari i ronjenje s velikim bijelim psima.

Pročitajte više