Luksuz vrijedan 122 milijuna eura: Šareni kokteli i zavjese sa Swarovski kristalima

AVIONSKA kompanija Virgin Atlantic uložila je 122 milijuna eura u opremanje luksuzne avionske kabine za let u prvoj klasi od Londona od New Yorka. Unutrašnjost luksuzne kabine potpuno je bijela, no zahvaljujući dekorativnom osvjetljenju, može se pretvoriti u ružičastu, ljubičastu te još šest različitih boja. Virgin je u videu pokazao svim putnicima prvog razreda Airbusa A330 kakav ih luksuz očekuje na putu od Londona do New Yorka, piše Daily Mail.

Osim posebne rasvjete i kreveta, prvi razred u ovom avionu ima i zavjese optočene Swarovski kristalima, dužine dva i pol metra. "Tijekom prošle godine većinu elemenata nove kabine držali smo u tajnosti, tako da sada jedva čekamo primiti putnike", izjavio je Paul Sands. Putnici mogu uživati i u koktelima u baru, gledati film s prijateljima te se jednostavno opustiti baš kao u svom domu.

<p><a href="http://video.couriermail.com.au/2226887691/Planeview-Virgin-Atlantic-suite" _fcksavedurl="http://video.couriermail.com.au/2226887691/Planeview-Virgin-Atlantic-suite">VIDEO: Planeview: Virgin Atlantic suite</a></p>

Pročitajte više