Madonnino natečeno lice zasjenilo humanitarni događaj

Foto: Gulliver Image/Getty Images

VJEROJATNO nikad nećemo otkriti kojim se sva zahvatima kraljica popa podvrgava kako bi izgledala mlađe, ali nakon sinoćnjeg pojavljivanja na dobrotvornom koncertu Sound Of Change u Londonu glavna tema razgovora na društvenim mrežama njezino je iznimno natečeno lice.

Umjesto da najviše pažnje privuče njezin govor o ženskoj emancipaciji, fanovi su zaključili da je bitnije prokomentirati njezin izgled, piše Daily Mail, pa je Twitter ubrzo bio zatrpan komentarima na tu temu. "Madonna, molim te prestani se igrati sa svojim licem. Nekoć je to bilo lijepo lice, sad je samo čudno" ili "Madonna ovih dana izgleda potpuno apsurdno. Zašto bi itko TAKVO ŠTO napravio svome licu?", samo su neke od objava vezane uz novi izgled 54-godišnje pjevačice.



Madonna je svojedobno izjavila da nije bila na niti jednom zahvatu za pomlađivanje, ali i dodala da ih ne isključuje kao opciju za budućnost: "Ja sam to što jesam. Ne sviđa mi se ideja da vas netko uspavljuje kako bi vas rezao noževima. Ali neću održati konferenciju za medije ako se odlučim na plastičnu operaciju. Rekla sam već puno puta: razmišljam o tome i ne isključujem to kao mogućnost".

Koncert Sound Of Change dio je nove Guccijeve globalne kampanje usredotočene na snažne žene i djevojke, a organiziran je u suradnji s inicijativom Chime For Change koja planira podići svijest o edukaciji, zdravlju i pravdi za žene u čitavom svijetu. Na njemu su se pojavile i Beyonce, Jennifer Lopez, Rita Ora i mnoge druge svjetske zvijezde.
 

Pročitajte više