Maksim Mrvica oduševio publiku na prepunom zadarskom Forumu

Foto: Iva Perinčić/Press

FANOVI Maksima Mrvice napokon su došli na svoje kad je hrvatski glazbenik svjetskog glasa nastupio u Puli i Zadru.

Na oba koncerta, koja je producirao Tomislav Kašljević, s Maksimom je svirao i band sastavljen od vrhunskih hrvatskih glazbenika koji su upotpunili glazbeni doživljaj uz jednog od najpoznatijih svjetskih crossover pijanista.

Od kultne izvedbe "Bumbarovog leta" skladatelja Rimsky-Korsakova, Bizetove "Habanere", pa sve do glazbenih tema iz filmskih hitova s albuma "The Movies" koje je premijerno izveo, Maksim je za svoju publiku priredio zanimljivo crossover putovanje kojim je publiku provodio kroz svoje omiljene skladbe i hitove s deset studijskih albuma, od kojih je posljednji upravo "The Movies".

Prilikom zadarskog koncerta, s kojeg atmosferu možete provjeriti i na fotografijama u galeriji, Maksim Mrvica publiku je zabavljao na prepunom Forumu, a kako se i priliči zvijezdi svjetskih gabarita, na oba koncerta među posjetiteljima se našao i veliki broj turista, pogotovo Japanaca. Time je Mrvica još jednom potvrdio svoj međunarodni status. Kako je koncert u Zadru izgledao, provjerite u galeriji.
 

Pročitajte više