Malina Grahek nakon razlaza od muža: Meni su se i brak i Luka dogodili u najbolje vrijeme, ni za čim ne žalim

MANEKENKA Malina Grahek udala se za Josipa Šelendića krajem 2009. godine te ubrzo rodila i sina Luku pa se povukla iz svijeta manekenstva. Danas, kaže, samo se povremeno vraća na snimanje nekih editorijala, ali ne planira pravi povratak na modne piste sve dok Luka ne napuni tri godine te ne krene u vrtić.

Malina, koja se prije nekoliko mjeseci razišla od supruga Josipa nakon navodnog incidenta na jednom rođendanu na kojem je, šuška se, bila prebliska s prijateljem, vratila se u kuću svojih roditelja zajedno sa sinom. S malenim Lukom prije nekoliko dana bila je i na ljetovanju, a provela je i nekoliko dana s prijateljicama na Hvaru, piše časopis Story.

Na pitanje koliko se njen krug prijatelja, ali i život promijenio nakon razlaza od supruga, Malina odgovara kako se nije mnogo promijenio jer je i dalje njen život podređen njenom sinčiću.

"Smatram da se sve u životu događa s razlogom i u pravo vrijeme. Meni su se i brak i Luka dogodili u najbolje vrijeme i ni za čim ne žalim. l ništa ne bih mijenjala. Luka je predivno dijete zbog kojega bi napravila sve i svaki trenutak proveden s njim mi je dar", zaključila je Malina u intervjuu za Story.

Pročitajte više