"Mariah Carey tjerala me da radim 16 sati dnevno, a odužila mi se neplaćanjem"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVO DEFINITIVNO nije dobra godina za Mariah Carey.

A osim razvoda, kritika na račun glasa i kriminalno loše prodaje albuma, sad je suočena i s tužbom. Protiv nje ju je podigla bivša asistentica koja tvrdi da joj duguje plaće u protuvrijednosti sedam godina odrađenog posla, piše Yahoo.

Tužba je podignuta u četvrtak na sudu na Manhattanu, a podigla ju je Ylser Oliver koja tvrdi da je bila prisiljena raditi 16 sati dnevno šest dana tjedno, a da pritom nikad nije bila plaćena za prekovremene. Oliver traži da joj se isplati honorar koji je pošteno zaradila (i troškovi tužbe), a tvrdi da su njezine dužnosti kao asistentice uključivale spremanje Careyjinog stana na Manhattanu, pakiranje kofera i putovanje s njom za vrijeme turneja i odmora.

Ipak, nije navedena točna cifra koja se potražuje, kao niti koliku je Oliver imala plaću dok je radila za Carey od ožujka 2007. do lipnja 2014. Kazala je, s druge strane, da joj je prosječni radni dan trajao između 10 i 16 sati te je na kraju došla do brojke od 4224 sata prekovremenih koje traži da joj pjevačica plati.

"Moja je klijentica svoj život i život svoje obitelji stavila na čekanje dok se brinula o obitelji Mariah Carey, koja joj se odužila neplaćanjem", kazao je Oliverin odvjetnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.