Marija udarila kontroverznu Anamariju, produkcija "Farme" najavljuje sankcije

Foto: Nova TV

ZBOG Big Brothera i stanara koji su se okupili u kući na beogradskom Košutnjaku, "Farma" Nove TV bila je u sjeni, no čini se da su se i stanari imanja u okolici Zagreba počeli opuštati i pokazivati svoju pravu stranu.

Tako je jučer izbila tučnjava između farmerica Anamarije i Marije.

"Na farmi već neko vrijeme vladaju tenzije među farmerima, a jučer je došlo do verbalnog sukoba između Anamarije i Marije. Nakon što je Anamarija isprovocirala Mariju, ona je izgubila kontrolu i udarila je", odgovorila nam je PR menadžerica Nove TV Lidija Bukovac.

Marija je Anamariji rekla da će je udariti, a Anamarija je uvidjela da to neće učiniti pa ju je počela provocirati. Ponavljala je da se neće maknuti dok je Marija ne udari. Na koncu je Marija izgubila živce i udarila je. 

Anamarija se nakon toga požalila da ju je stvarno jako udarila.

Djevojke će zbog svog ponašanja snositi sankcije, iako još nije otkriveno kakve.

"Jedno od deset pravila Farme glasi: Farma neslogu i nepravdu ne trpi. Vidjet ćemo kako će gazda pokušati riješiti ovaj problem, a produkcija showa zbog provedenog nasilja također najavljuje sankcije farmericama za kršenje ovog pravila. Koji će biti ishod nastale situacije, kako će to sve doživjeti Anamarija i Marija, a kako ostali farmeri gledatelji će imati priliku saznati uskoro", tvrdi Bukovac. 

"Ja nisam ničiji idiot"

Marija se jučer požalila novom gazdi Vuku da joj je na "Farmi" lijepo samo zbog okoliša.

"Zbog ljudi mi nije. Ja sam ovdje postala jako prgava i živčana, uspjela sam se jučer i s Fancy posvađati, ali danas smo si opet okej. Kaže meni Hrvoje da pričekam da će se maknuti svi oni koji ne valjaju. Vuk, hoću li ja to psihički uspjeti izdržati?", jadala se.

Plakala je i da se ne može opustiti jer su svuda oko njih kamere, pa nema ni sekunda mira.

Za to su vrijeme Sara i Anamarija pričale upravo o njoj.

Već dva dana nije ona sva svoja. Sve je nervira jutros, ne znam što joj je. Što ću joj ja ako nije spavala cijelu noć", rekla je Anamarija.

Sara ju je upozorila da pazi što govori Mariji, jer je bliska s gazdom.

"Moj prag tolerancije je jako mali. Ja nisam idiot ničiji, ja ne dam na sebe. To što ja šutim iz drugih razloga to nije razlog da će se takva cura derati na mene", zaključila je Anamarija.

Rezultat se mogao vidjeti nekoliko sati kasnije.

Pročitajte više