Marijana Petir ima ponudu za pobjednicu "The Voicea": Dođi kod mene na staž u Bruxelles

Foto: HRT

HRVATSKA zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir čestitajući Nini Kraljić na pobjedi u showu "The Voice Hrvatska" pozvala ju je na stažiranje od mjesec dana u njezinom uredu u Bruxellesu, stoji na stranici Petir.eu.

"Draga Nina, primi moje čestitke na pobjedi u showu 'The Voice Hrvatska'. Zbog svojih obveza nisam bila u mogućnosti pratiti sve tvoje nastupe, pa i kad si zadnji put nastupala, držala sam govor u kojem sam istaknula da sve najbolje što Hrvatska ima potječe iz ruralnog prostora. Tvoja pobjeda je samo još jedna potvrda tome i dokaz da se ustrajnošću i ljubavlju prema ono što radimo može dospjeti u sam vrh. Kao osoba koja se zalaže da se vrijednim i odgovornim mladim ljudima omogući da dobiju priliku, kao osoba koja potječe iz Sisačko-moslavačke županije i voli Lipovljane, te kao tvoja zastupnica, pozivam te na plaćeno stažiranje u trajanju od mjesec dana u mom uredu u Bruxellesu tijekom sljedeće godine u terminu po tvom izboru. Želim ti puno uspjeha i Božjeg blagoslova na tvom životnom putu i da ostaneš svoja", stoji u čestitci koju je Nini Kraljić uputila Marijana Petir.

Nije poznato što je Petir potaknulo na ovakvu ponudu, ali očito je odlučila ignorirati činjenicu da je Nina nakon pobjede potpisala ugovor s Universalom pa je pitanje koliko će imati vremena za iskorištavanje ove ponude. Ili možda ne vjeruje u njezin glazbeni uspjeh.
 

Pročitajte više