Maturant kojeg je poljubila Maja Šuput ispričao svoju stranu priče

Foto: Radio Mrežnica

VIJEST dana nakon norijade hrvatskih srednjoškolaca definitivno je bio poljubac koji je od Maje Šuput u Karlovcu na bini dobio dugoreški maturant.

Njegovo je ime Josip Brazdičić, a u razgovoru za Radio Mrežnicu kazao je da se u Maju zaljubio još kao dijete, što joj je na pozornici otvoreno i rekao. Od tog prvog i pokazat će se fatalnog susreta, prošlo je petnaestak godina: "Bilo je to kad su bili Dugoreški dani, a ona je pjevala u Dugoj Resi i bila je na Radio Mrežnici", objašnjava. Kao klincu od 5 godina darovala mu je CD.

>> Maja Šuput poljubila maturanta u usta

>> Maja Šuput o poljupcu o kojem se priča

A da je postao popularan preko noći saznao je puno kasnije od ostatka države, budući da je na norijadi ostao bez mobitela. Tek kad je došao za računalo vidio je svoju i Majinu fotku na Fejsu.

O poljupcu je ispričao: "Poljubac je bio super, kakav bi drugačije mogao i biti. Bilo je sve spontano. Na karticu koju su imali svi maturanti, s imenom i prezimenom, napisao sam joj poruku da smo se upoznali prije 15 godina u Dugoj Resi. Dao sam taj papirić redaru i nestrpljivo čekao da joj ga preda. Tada me Maja pozvala na pozornicu. I ja sam došao. Sve ostalo znate".

Dodao je i da se možda nadao, ali nije očekivao da će ga Maja pozvati na pozornicu, a njen poljubac očekivao je još manje. Jedino žali što nije trajao duže. Kroz šalu kaže da ne bi imao ništa protiv i sve ponoviti. Razlika u godinama ne bi ga smetala jer "ljubav nije matematika", prenosi Radio Mrežnica.

Gostovanje je iskoristio i da kaže da nema curu, ali i da su mu daljnji planovi položiti maturu i upisati faks. Osim toga, danas sprema rođendansko slavlje, na koje je pozvao i Maju, ali ona ipak neće moći doći, budući da su za nju vikendi radni. Ipak, obećala je da će, kad idući put dođe u Karlovac, proslaviti njegov rođendan.
 

Pročitajte više