McDonald´s ugasio stranicu nakon savjeta zaposlenicima koji su izazvali buru na internetu

Foto: McResource

NAKON što se prije nekoliko dana svjetskim medijima proširila vijest o tome da je McDonald's na svojoj stranici za zaposlenike, McResource Line, objavio savjete svojim zaposlenicima u kojima im daje naputke da ne jedu brzu hranu, stranica je privremeno ugašena.

Kako se kasnije saznalo za sporne objave zaslužna je jedna od tvrtki koja stranicu puni sadržajem pa je dotičnim isporučiteljima naređeno da je privremeno ugasi, budući da su objavljena upozorenja prouzročila "neovlašteni pregled i neprimjereni komentar", poručili su iz McDonald'sa.

Glasnogovornica Lisa McComb kazala je: "Ponudili smo program McResource kako bi našim zaposlenicima ponudili savjete i vodstvo neovisnih stručnjaka. Kombinacija faktora navela nas je da čitavu stvar ponovo procijenimo i naložili smo gašenje stranice. Zajedno s poveznicama na nebitne sadržaje i stare informacije i činjenicom da su podaci tamo objavljeni izvađeni iz konteksta, ovo je prouzročilo neovlašteni pregled i neprimjerene komentare. To ne pomaže našim zaposlenicima. Nastavit ćemo im pružati uslugu preko interne telefonske linije".
 

Pročitajte više