Medicinska sestra koja je odala informacije o Kate Middleton u oproštajnoj poruci voditelje okrivila za svoju smrt

Screenshot: Vimeo

MEDICINSKA sestra koja je izvršila samoubojstvo nakon što je odala informacije o Kate Middleton dvoje australskih voditelja, u jednoj od svojih oproštajnih poruka ovaj je dvojac direktno okrivila za svoju smrt.

Prema pisanju Sunday Timesa Jacintha Saldanha, 46-godišnja majka dvoje djece i medicinska sestra koja je radila u bolnici King Edward VII u kojoj je na početku trudnoće bila smještena vojvotkinja od Cambridgea, Mel Greig i Michaela Christiana u oproštajnoj je poruci proglasila krivima te navela kako smatra da bi oni trebali otplatiti njezinu hipoteku. U poruci naslovljenoj na njezine nadređene stoji: "Molim vas primite moje isprike. Iskreno mi je žao. Hvala vam na vašoj podršci. Smatram da su australski radijski voditelji Mel Greig i Michael Christian odgovorni za ovaj čin. Molim vas natjerate ih da otplate moju hipoteku. Žao mi je, Jacintha".

Podsjetimo, u prosincu prošle godine Jacintha Saldanha izvršila je samoubojstvo nakon što su joj se Greig i Christian preko telefona predstavili kao Kraljica i Princ od Walesa te na taj način iz nje "izvukli" podatke o stanju Kate Middleton.
 

Pročitajte više