Mia Begović: Htjela sam dijete, zato sam i ušla u brak sa Žnidarićem, ali smo izgubili bebu

GLUMICA Mia Begović javnosti je otkrila dosad nepoznate detalje braka sa Željkom Žnidarićem. U intervjuu za Red Carpet je o tome zašto nikad nisu imali dijete kazala: "Ja sam htjela dijete, zato sam i ušla u brak sa Žnidarićem. Mi smo našu jedinu bebu izgubili u travnju 2001. godine i on to jako dobro zna. Otada nisam mogla zanijeti".

"Nevjera nije ono što boli", kazala je Mia na pitanje je li je Žnidarić varao. Kaže da ne može sa sigurnošću kazati je li joj bio nevjeran, ali kako je bilo za to naznaka. Bivšeg supruga je nekoliko puta nazvala lopovom koji je provalio na njen posjed i ukrao njene osobne stvari. Navela je i kako vjeruje da će njenom bivšem suprugu jednog dana biti žao zbog svega što se dogodilo.

Osvrnula se i na popis imovine prema kojem je Žnidarić među njenim stvarima u stanu u Masarykovoj pobrojao osam bundi, 112 haljina, gaćice, donji veš te dva kofera puna seksualnih igračaka. Kazala je kako ne bi govorila o svom donjem vešu te kako sve to više govori o Žnidariću nego o njoj, dok je o seksualnim igračkama kazala: "To je preduhovita priča. Naši su prijatelji na zimovanju u Bugarskoj za Novu godinu njemu darovali igračke. To su njegove osobne stvari".

Pročitajte više