Mia Begović kao beskućnica: I dalje "kampira" pred stanom kojeg je dijelila sa Žnidarićem

KNJIGA uz koju krati vrijeme dok sjedi pred vratima stana u Masarykovoj 26, u kojem je živjela sa bivšim suprugom Željkom Žnidarićem te dvije putne torbe s kojima se vratila iz Kostarike, sve su što ovih dana ima glumica Mia Begović. Po povratku sa snimanja regionalnog "Survivora" dočekala su je obijena vrata i nova brava. Mia i dalje, već treći dan, poput beskućnice "kampira" pred vratima i spava u stubištu, ogrnuta bundom.

Mia tvrdi da je Žnidarić, dok je nije bilo, provalio u stan koji se nalazi pod ovrhom i promijenio bravu. Da ne bi nasilno ušla u stan brine zaštitar. Jučer je pala preko svojih torbi i ozlijedila nogu, ali nije htjela otići u bolnicu već su joj djelatnici hitne na stubištu stavili longetu.

"Lubav jednostavno više ne živi na našim adresama"



Podsjetimo, Begović je početkom srpnja 2010. godine izvijestila medije kako su ona i njezin suprug Željko Žnidarić predali papire za sporazumni razvod: "Rastajemo se u miru, dostojanstveno i civilizirano. Moram napomenuti da za naš razvod nisu krive treće osobe, nego isključivo ljubav koja jednostavno više ne živi na našim adresama. No sigurno je da ćemo zauvijek ostati prijatelji, uvijek tu jedno za drugo. Tema mi je suviše bolna da bih o njoj više govorila i zato vas molim da poštujete našu privatnost, tugu koju u ovom životnom trenutku duboko proživljavam". Mia Begović i zagrebački poduzetnik vjenčali su se na Božić 2004. godine.

Pročitajte više