Michelle Rodriguez pretjerala pa se javno ispričala zbog svoje kontroverzne izjave

Foto: Shutterstock

NAKON što je prije desetak dana počela kružiti glasina da će novi Spiderman biti crnac, glumica Michelle Rodriguez komentirala je te navode koji ju, očito, nisu nimalo oduševili.
 
"To je najgluplja stvar koju sam čula. Cijela ova situacija s manjinama u Hollywoodu je stvarno glupa. Prestanite krasti bijelcima njihove uloge i superheroje. Smislite svoje", rekla je, kako prenosi Movie Web. Njeni rasistički komentari razbjesnili su javnost, pa je nedugo nakon toga na svom profilu na Facebooku uputila javnu ispriku svima onima koje je svojom izjavom uvrijedila:
 
"Ljudi, želim objasniti razloge koji stoji iza mojih komentara... Pretjerala sam. Ali, ono što sam željela reći je da i kulture koje nisu bjelačke imaju također svoje junake i mitološke heroje. Pa mislim da bi bilo prikladnije da, umjesto da preuzimaju likove iz drugih kultura, malo porade na razvoju vlastitih... Budite kreativni, krajnje je vrijeme da sami pišete svoje priče", objasnila je Rodriguez, te dodala:
 
"Što se tiče moje izjave... Ispričavam se ako je zvučala blesavo i nepristojno. Otvorena sam i govorim bez suzdržavanja... Ispričavam se zbog toga".
 
 
 
 

Pročitajte više