Mirjana Hrga i Dean Šarić se rastaju: Voditeljica iselila iz stana, a s bivšim suprugom više ne želi imati kontakt

Foto: Al Jazeera

NOVINARKA Mirjana Hrga navodno se razvodi od supruga Deana Šarića. Tragom ove vijesti kontaktirali smo poznatu voditeljicu koja nam je u SMS poruci napisala da nema što reći na ovu temu.

"Dragi kolega, mogu samo ponoviti da ja nemam što reći, a o tuđim postupcima ne mogu govoriti. Uvijek ću Vam rado odgovoriti o svemu što bi Vas zanimalo vezano uz posao - od Gaze do Sirije, nije problem, ali privatni život ne bi trebao pripadati javnosti i vjerujem da i Vi dijelite to mišljenje. Svako Vam dobro", napisala je voditeljica i novinarka.

Večernji list piše kako voditeljica Al Jazeere Balkans sa suprugom više ne želi imati kontakt. Ona je supruga ostavila nakon iznenadnog povratka sa službenog puta, a prijatelje je vijest o prekidu para neugodno iznenadila jer nisu znali da imaju bračnih problema.

Na upit je li točno da se odselila iz zajedničkog stana, Mirjana je novinarima nimalo iznenađena rekla da nema ništa za reći, te da o postupcima drugih ne želi govoriti.

"Sve je puklo nakon što se Mirjana neplanirano ranije vratila s jednog službenog puta", rekao je prijatelj voditeljice koji nije htio otkriti što je potaklo Mirjanu da napusti oftalmologa, poznatog i po vezi s pjevačicom Majom Šuput.

Prema pisanju Jutarnjeg lista problemi u Mirjaninom braku pojavili su se još ovog proljeća kad je novinarka nakratko doputovala iz Sarajeva u Zagreb. Spremala se u Rim gdje je trebala pratiti izbor novog pape. Supruga nije našla kod kuće, a kad ga je pitala gdje je bio, samo je šutio. Po povratku iz Rima pokušala je pričati s njim, ali bez uspjeha.


"Pokušavala je doprijeti do njega na sve moguće načine. Bila je puna takta i razumijevanja, bez obzira na to što je bila svjesna da se njen Dean promijenio preko noći. Činilo joj se kao da pred njom stoji neraspoloženi, namrgođeni stranac, a ne suprug koji ju je tijekom pet godina braka nosio kao kap vode na dlanu", otkrila je Mirjanina prijateljica za prilog Jutarnjeg lista.

Prijateljica je navela da se novinarka više od tri mjeseca trudila da spasi brak, no to joj nije pošlo za rukom. Spakirala je stvari i vratila se u djevojački stan, a njezini prijatelji tvrde kako još ne mogu shvatiti zašto ju je Dean prestao voljeti.

Supružnici su u braku pet godina. Vjenčali su se na otoku Gospa od Škrpjela u Bokokotorskom zaljevu, dok su bračno slavlje upriličili u Dubrovniku.

Pročitajte više