Mislili su da ih vozi glupa štreberica, a onda im je ona priuštila vožnju života

iiiScreenshot: YouTube

PROFESIONALNA vozačica automobila prevarila je četiri instruktora vožnje, pretvarajući se da je glupa i da ne može shvatiti osnove vožnje. Leona Chin iz Malezije odglumila je štrebericu koja ništa ne shvaća na satu vožnje. Kako bi bila uvjerljiva, kosu je podigla u rep, navukla majicu s likom Spužva Boba i ružičaste čarape, a na zadnje sjedalo stavila je velikog plišanog medu.

Na početku sata napravila je nekoliko grešaka, od uzastopnog naglog kočenja, preko krivih skretanja do pogrešnog mijenjanja brzina. Čim su instruktori pomislili da je beznadna, ona bi stisnula gas. Video pokazuje jednu instruktoricu koja vrišti od užasa.

"Zaustavi jebeni auto", vrišti drugi instruktor dok Chin juri preko praznog parkinga. Jedan muškarac joj govori da je skoro pokupila ljude, a vidljivo je kako mu je neugodno zbog velike brzine kojom ona vozi. Nakon što im je priuštila vožnju života, Chin zaustavlja automobil s osmijehom na licu.

Jedan instruktor se požalio na snažno lupanje srca, dok je u strahu stezao svoja prsa. Na početku sata vožnje sumnjao je u njene vozačke vještine te joj rekao je da bi trebala još prakse prije sljedećeg sata. Drugi je pak potpuno neimpresioniran njenim vještinama. "Skoro si me ubila", govori joj dok izlazi iz automobila.

Unatoč strahu kojeg su proživjeli, ostalo troje instruktora nasmijala je ova avantura, a čak su se i fotografirali s Chin. Dosad je njenu podvalu pogledalo četiri milijuna ljudi, a mnogi su pohvalili ne samo njene vozačke sposobnosti, već i glumačke.

"Vožnja je moj život", napisala je na Facebooku. 

Pročitajte više