Miss Hrvatske za Index: Ne padam na frajere i još me nitko nije osvojio

Foto: Facebook

MLADA Riječanka Lana Gržetić sinoć je postala nova Miss Hrvatske, a osim titule osvojila je i vrijedne sponzorske nagrade u iznosu od 35.000 kuna.

"Kad su proglasili moje ime bila sam potpuno izvan sebe i uistinu nisam očekivala pobjedu. Zbog treme nisam mogla ni držati mobitel koji mi je neprestano zvonio jer su mi mnogi htjeli čestitati", rekla nam je u telefonskom razgovoru još uvijek uzbuđena 18-godišnja maturantica Škole za primijenjenu umjetnost.

Trenutačno je usmjerena na školske obveze i nadolazeći svjetski izbor u Indoneziji, pa se ne opterećuje time hoće li neke prijateljice i školske kolegice biti ljubomorne na njen uspjeh.

A koliko pažnje novopečena misica posvećuje izgledu? "Izgled mi nije toliko važan. Važno je obrazovanje i kako djevojka zrači iznutra. Kad idem u školu najvažnije mi je da dobro znam gradivo, a ne kako ću se obući. Nemam manekenskih uzora jer želim biti jedinstvena", kaže Lana koja nakon srednje škole planira upisati fakultet u Zagrebu.

Priznaje da je još kao djevojčica pratila izbore za Miss i sanjala da jednog dana zabljesne na jednom takvom natjecanju. Dečka, kaže, trenutačno nema, a njene su virtualne zaruke na Facebooku bile samo šala.

"Ne padam na frajere. Još me nitko nije osvojio jer mi dečki zapravo slabo prilaze", govori Lana koja se nikad ne bi pristala slikati u toplesu ili za Playboy.

Za kraj nam je priznala kako se divi Fridi Kahlo i Severini čije pjesme gotovo sve zna napamet.

Pročitajte više