Misteriozni muškarac ostavio napojnicu od 7000 kuna, no zanimljivija je poruka koju je napisao

Screenshot: ABC7News

MLADI konobar Brendan Motill nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio iznos koji mu je jedna mušterija ostavila kao napojnicu. Velikodušni muškarac razgovarao je s 19-godišnjim konobarom u restoranu Smokey Barque BBQ o životu, a na odlasku mu je ostavio 1000 dolara napojnice za račun koji je iznosio 20,13 dolara.

"Ispala mi je vilica. Nisam mogao ništa, bio sam u šoku", ispričao je mladić ABC7Newsu.

Dodao je da je nedavno počeo raditi u tom restoranu u južnom dijelu Frankforta. S obzirom na to da u restoranu nije bila gužva, zapričao se s mušterijom. Kad je muškarac otišao, vidio je napojnicu, ali i poruku koja je došla s njom.

"U poruci je pisalo: 'Ne znam kakvi su tvoji snovi i nade, ali nadam se da će ti ovo pomoći da ih ostvariš'. Izašao sam iz restorana da ga uhvatim, no već je nestao", ispričao je Brendan.

Osim toga, nepoznati muškarac napisao je: "Hvala ti na ljubaznoj usluzi. Radiš odličan posao kao konobar". Dodao je da se nada mirnijem suživotu ljudi, jer svijet može biti tako negativno i nasilno mjesto.

"Nasumična djela dobrote činim da bi drugi znali da postoji drugačiji način. Mir s tobom, brate", napisao je stranac u poruci.

Brendan tvrdi da će mu dobiveni novac olakšati studiranje, a otkrio je i da se nada da će jednog dana postati računovođa. 

Pročitajte više