Mladi HDZ-ovac uspio razljutiti i Tarika: "Nije mi nimalo žao što ste ispali"

Screenshot: YouTube

U JUČERAŠNJOJ epizodi kviza "Potjera" vratio se 22-godišnji student prava i rizničar Mladeži HDZ-a iz Čazme, Anđelo Berković.

No, povratak u kviz ni ovog puta nije prošao dobro, a Anđelo je uspio razljutiti ne samo svoje suigrače već i Moranu Zibar i Tarika Filipovića.

Odmah na početku, u rundi brzopoteznih pitanja Berković je odgovorio točno na samo jedno, nakon toga je ignorirao savjete suigrača i odlučio se za najnižu moguću ponudu, a da stvar bude još gora, na kraju nije uspio obraniti ni tih 0 kuna.

"Zbog ove nule koju ste uzeli mi je zapravo drago. Ne može se tako mlad i perspektivan mladić ponašati tako defetistički", rekla mu je Zibar, a Tarik je dodao: "Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali. Nemojte mi zamjeriti, samo sam iskren".

"Reagirao sam jer cilj igre je na neki način dati doprinos timu, a Berković nije igrao na taj način. Nije poslušao ni sugestije suigrača, a besmisleno je uzeti najmanji iznos ili dodatno oštetiti ostatak ekipe", rekao je Tarik za Index i dodao: "Dakle, ono što sam izgovorio nije bilo u zloj namjeri već više kao uputa za sljedeći nastup u emisiji jer natjecatelji često dolaze i po nekoliko puta. To je bila iskrena reakcija, ali uvijek se trudim tako reagirati i našaliti se s natjecateljima".

Filipović dodaje i da Berković nije naknadno reagirao na njegov komentar.

HRT je video uklonio s YouTubea, ali na Twitteru je pokrenuta i rasprava o kandidatu koji se očito nije svidio ni gledateljima.

#Potjera Tweets

Pročitajte više