Mladi tata prije smrti sam sebi napisao duhovit (i dirljiv) nekrolog

Foto: Instagram

AMERIKANAC Aaron Joseph Purmort preminuo je 25. studenog nakon dugogodišnje borbe s tumorom na mozgu.

Imao je samo 35 godina te je iza sebe ostavio suprugu Noru i sina Ralpha, no prije nego što je podlegao teškoj bolesti, sastavio je svoj nekrolog u koji je ubacio neke zanimljive i posve izmišljene detalje iz svog života. Njih je pomiješao sa stvarnim činjenicama te na humorističan način opisao svoju tešku borbu s bolešću, prenosi Mashable.

"Purmort, Aaron Joseph (35), preminuo je spokojno, u svom domu 25. studenog nakon komplikacija od ugriza radioaktivnog pauka, zbog čega se godinama borio s okorjelim zločincem Rakom koji hara našim društvom već predugo. Većina ljudi će se ovog čovjeka sjećati kao Spider-Mana te mu zahvaliti na dugogodišnjoj službi u kojoj je štitio njihov grad.

Njegova obitelj ga je poznavala kao web dizajnera i dizajnera majica i koncertnih plakata blage i ugodne naravi, koji je uvijek nosio kardigan i imao nešto pametno za kazati (makar to bilo sasvim neprimjerno). Aaron je prije svega bio poznat po svojim dugim i zabavnim pričama koje je također često nanovo pripovijedao.

U srednjoj školi bio je član benda 'Djeca šparoga', koji je dobio vrlo dobre kritke u sjevernom predgrađu. Kao odrasla osoba diplomirao je na akademiji likovnih umjetnosti (koje su također doživjele preranu smrt) te je radio u nekoliko agencija diljem Minneapolisa, no skrasio se kao izvanredni kreativni direktor u Colleu+ McVoyu. Aaron je bio zaljubljen u stripove, bio je enciklopedija pop kulture i uvijek najzabavnija osoba u svakom društvu.

Iza sebe je ostavio roditelje Billa i Kim Kuhlmeyer, oca Marka Purmorta, sestre Eriku i Nicole, bivšu suprugu Gwen Stefani te sadašnju suprugu Noru i njihovog sina Ralpha koji će jednog dana osvetiti preranu smrt svog oca".

Aaronova supruga je na svojem blogu, na kojem je vodila dnevnik suprugove borbe s teškom bolešću, prije objavljivanja govora, napisala: "Prije nego li je Purmort preminuo, našli smo vremena da zajedno napišemo njegov nekrolog. Nikad se nisam više nasmijala i isplakala u isto vrijeme i tako mi je drago što smo imali prilike ovo napraviti. Obožavam tog čovjeka".

Pročitajte više