Modne agencije trgaju se za najzgodnijeg kriminalca na svijetu

Foto: Twitter

PREMA najavama modnih agencija, seksi robijaš Jeremy Meeks nakon izlaska iz zatvora mogao bi se posvetiti manekenskoj karijeri.

Fotke 30-godišnjeg Jeremyja obišle su svijet, a sada su na njega oko bacile i modne agencije.

Jedna od njih, Blaze Modelz, procjenjuje da bi Meeks zahvaljujući svom izgledu lako mogao nositi revije poznatih modnih kuća kao što su Versace i Armani.

Revije i kampanje mjesečno bi mu mogle donositi prihod između 15 i 30 tisuća dolara. Neke velike agencije, koje su željele ostati anonimne, također su zainteresirane za njega. Prema pisanju stranih medija, njegova žena navodno nije sretna zbog pažnje koju on dobiva. Ljuti ju što su mediji njezinog muža pretvorili u šalu.

Neki su se potrudili pronaći njegove stare fotografije i pokazati da seksi kriminalac nije oduvijek bio tako zgodan i privlačan.

Nije poznato kada će trenutno najveći svjetski objekt ženske požude izaći na slobodu. Meeksa čeka suđenje, a za jamčevinu mu je potreban iznos od 900 tisuća dolara.

Svi se slažu kako Jeremyju sada samo treba malo pameti u toj lijepoj glavi jer ga nakon zatvora čeka prilika za normalan i pošten život miljama daleko od kriminalnih radnji u kojima je dosad sudjelovao.








 

Pročitajte više