Na Facebooku napravio personaliziranu video zahvalnicu za bivšu i nasmijao mnoge

Screenshot: YouTube

AKO STE korisnik Facebooka vjerojatno ste već primijetili barem jedan video u obliku personalizirane zahvalnice koji su mnogi vaši "frendovi" na toj društvenoj mreži slali drugim prijateljima.

U pitanju je opcija "Say Thanks" koju je prošli mjesec Facebook omogućio svojim korisnicima. Nakon što svatko izabere teme, fotografije i objave koje želi vidjeti u video zahvalnici te njihov redoslijed prikazivanja, konačni rezultat je kratki video u kojem su prikazani "ključni" trenuci druženja s dugom osobom.

Tu opciju iskoristio je i komičar poznat samo kao Ian K. inače korisnik kelukulus na YouTubeu, na kojem je objavio video zahvalnicu, upućenu bivšoj djevojci Juliani koja je mnoge nasmijala i oduševila. Naime, on je svoj video uradak fokusirao na trenutke koje je doživio poslije prekida.

"Bili smo zajedno predivnih šest mjeseci i to je bila moja prva ozbiljna veza nakon dugo godina. Još smo prijatelji na Facebooku, iako više ne komuniciramo toliko kao prije", otkrio je Ian u e-mailu koji je poslao Huffington Postu.

"Juliana je vidjela video i jako joj se dopao. Što je pomalo ironično. Poslala mi je poruku u kojoj je kazala da je skoro dobila srčani udar koliko se smijala nakon što ga je pogledala te mi je savjetovala da bih ga trebao objaviti na YouTubeu. Dovraga Juliana, trebala si nešto osjetiti nakon što si ga pogledala", našalio se Ian.
 

Pročitajte više