Na bananama u svojem domu pronašla pauka koji uzrokuje četverosatnu erekciju

Ilustracija: Shutterstock

MARIA LAYTON iz South Walesa na bananama koje je kupila u supermarketu pronašla je neželjenog gosta.

Kad je jednog dana krenula šestogodišnjoj kćeri složiti brzi obrok, na bananama koje je njezin suprug donio iz dućana Tesco primijetila je čudne mrlje. Ubrzo se uspostavilo da se na njima nalazi brazilski pauk koji je izlegao svoja jajašca.

A budući da je prethodno čitala o smrtonosnim paucima, odlučila je malo bolje istražiti. Nije joj dugo trebalo da otkrije da je u pitanju brazilski lutajući pauk, poznat još i kao banana pauk, koji spada u pet najotrovnijih vrsta na svijetu. Njegov ugriz može uzrokovati bolne erekcije koje traju otprilike četiri sata, a može dovesti i do impotencije, ako vas prije toga ne ubije. Njegov otrov znanstvenici trenutno istražuju kao lijek za erektilnu disfunkciju.

Nakon što je otkrila što se događa Layton je pohranila banane u frizer te potom obavijestila Tesco, dodajući da je bila zabrinuta da bi pauci mogli napasti njezinu kćer. Oni su joj se ispričali i tražili je da banane vrati u dućan kako bi mogla dobiti povrat novca, što se baš i ne čini prigodno budući da joj je u domu zbog njih završio jedan od pet najotrovnijih paukova na svijetu.

"Bili su potpuno beskorisni. Nisu shvatili kakvu to opasnost predstavlja za moju obitelj i mislili su da je jedino što me zanima dobiti povrat novca. Provela sam sat i pol nazivajući razne brojeve kako bih dobila bilo kakvu pomoć dok sam za to vrijeme imala u kući pauka ubojicu", kazala je Layton za Daily Mail.

Pročitajte više