Na maturalni ples pozvao gay prijatelja i oduševio milijune diljem svijeta

Foto: Twitter

HETEROSEKSUALNI mladić iz Las Vegasa koji je odbacio društvene konvencije i pitao svog najboljeg prijatelja, koji je homoseksualac, da ide s njim na maturalni ples, nije očekivao reakciju koju je njegov potez izazvao. Jacob Lescenski napravio je ogromni transparent kojim je Anthonyja Martineza, kojeg voli kao brata, pitao želi li s njim ići na maturalni ples. Njegov potez ne samo da je postao internetski hit, već je osvojio srca milijuna mladića i djevojaka diljem svijeta.

"Ti si jako gay, ja sam jako hetero, ali volim te kao brata. Hoćeš li sa mnom na maturalni ples?", pisalo je na transparentu.

Martinez je aktivan korisnik društvenih mreža, pa je svoju reakciju na poziv prijatelja objavio na Twitteru, Facebooku i Instagramu. Nakon što je vidio transparent, Martinez je pristao, a potom su se prijatelji zagrlili.

"Mislio sam ići sam na maturalni ples, jer je moja prva ideja propala. A onda sam vidio da je Anthony na Twitteru napisao da bi želio ići s nekim", ispričao je Jacob kako je došao na ovu ideju.

Anthony se priprema za ulazak u vijeće učenika kako bi pomogao pripremiti maturalni ples, kojeg naziva snom, posebice nakon što mu je najbolji prijatelj podigao samopouzdanje pozivom na zabavu, javlja Unilad. Otada su im se obojici javile tisuće ljudi, koji im bez iznimke pišu da je njihovo prijateljstvo uzor drugima.

Pročitajte više